Huddinge – Din kunskap gör skillnadHuddinge kommun kännetecknas av mångfald, omtanke och stark framåtanda. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid för alla som bor och arbetar här.

Inom barn- och utbildningsförvaltningen har vi påbörjat ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform för alla våra skolformer. Barn och elever i Huddinges förskolor och skolor ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var de bor. Plattformen grundar sig i forskning och beprövad erfarenhet eftersom vi alltid strävar efter att arbeta med det som ger resultat.

I Huddinge ställer vi höga krav på våra medarbetares engagemang och kompetens. Du är avgörande för verksamhetens resultat och kvalitet och är grunden till att våra barn och elever kan vandra vidare i livet med självförtroende. Därför söker vi dig som har ett stort engagemang och som vill lite mer.

Vi värdesätter din kompetens
Vi vill skapa en inspirerande arbetsmiljö för både barn och vuxna. Därför satsar vi mycket på kompetensutveckling för våra chefer och medarbetare. Vi erbjuder goda möjligheter till vidareutbildning, praktikprogram, nätverk för erfarenhetsutbyte och olika former av projektarbeten.

Engagerade medarbetare och chefer
När du jobbar hos oss möter du engagerade chefer och kollegor, som på olika sätt uppmuntras att dela med sig av goda idéer och arbetssätt till andra. På detta sätt bidrar våra medarbetare till att den pedagogiska verksamheten utvecklas och att vi får en trivsam arbetsmiljö.”

Är du nyfiken på att jobba i Huddinge?
Besök
Huddinge.se för att läsa mer!

 

Fakta om Huddinge kommun:
Närmare 100 000 invånare
15 000 studenter
73 förskolor
27 grundskolor
4 gymnasier
3500 medarbetare på barn- och utbildningsförvaltningen
15 min med pendeltåg till Stockholms central
9 naturreservat

Se filmen om vår förskola

 

Sidan publicerades 2012-02-24 17:43 av Ebba Reinolf
Sidan uppdaterades 2014-12-19 14:01 av Ebba Reinolf


Aktuella arbetsgivare
Boka platsannons
Ska du rekrytera?

Ska du rekrytera?

Nu kan du enkelt beställa marknadsföring av din platsannons på Skolporten.se - vi publicerar inom 48 timmar.

Boka platsannons