Lediga tjänster

Skriv ut
  Utökad sökning, klicka här!

Just nu har vi 28 lediga tjänster

 

Sista ansökan
I uppdraget kommer du att i första hand arbeta med åldrarna F-3, men vi ser gärna att du har kompetens till och med årskurs 9. Du kommer ingå i skolans elevhälsoteam och tillsammans med teamet utveckla elevhälsoarbetet på Katarina Norra skola. Delta i skolans utveckling och kollegiala lärande.
Vi söker dig som delar vår syn på inkluderande arbetssätt och vill utveckla skolan tillsammans med oss mot en högre måluppfyllelse för våra elever. Du är engagerad och nyttjar din kompetens som gör skillnad för våra elevers och lärares förutsättningar att lyckas i sina uppdrag.
Vi söker en biträdande rektor som tillsammans med rektor och biträdande rektor för skolan, ska leda arbetet och verksamhetens utveckling på Gransäterskolan. I arbetsuppgifterna ingår personalansvar, pedagogiskt ledningsansvar, verksamhets-/personalplanering, medarbetarsamtal, arbetsplatsmöten med mera.
Vi söker dig som har utbildning för att arbeta som kurator eller socialpedagog. Du tycker om att arbeta i nära samarbete med lärare, elever och vårdnadshavare samt skolans elevhälsoteam. Tillsammans arbetar vi aktivt förebyggande för att öka trygghet och välmående hos våra elever.
Vi söker dig som är speciallärare, behörig i fa matematik och helst även engelska för åk 7-9. Har du ett professionellt förhållningssätt, är samarbetsvillig, flexibel och brinner för ditt jobb, framför allt för att hjälpa elever? Då är du kanske rätt person för oss och vi för dig!
Som specialpedagog på Blackebergsskolan kommer du att ansvara för vår studioverksamhet, handleda lärare i arbetet med särskilt stöd och skriva ÅP, extra anpassningar och söka verksamhetsstöd. Du kommer undervisa elever i behov av särskilt stöd. Du ingår i elevhälsoteamet.
Gillar du att arbeta i team med flera kompetenser är vi en skola för dig. Vi söker en lärare med inriktning mot matematik och NO, som är intresserad av didaktik och bedömning. Tjänsten kan vara en lärartjänst eller, om du är kvalificerad för det, en förstelärartjänst.
2017-03-05 
Din uppgift är att tillsammans med ledningsgruppen utveckla verksamheten mot skolans mål, uppdrag och inriktning - att ge vuxna goda möjligheter till kompetensutveckling och förutsättningar för att stärka sin roll på arbetsmarknaden och vid behov ändra sin yrkesinriktning.
Tillsammans med lärare, övriga EHT och din närmaste speciallärarkollega stöttar du våra elever mot en hög måluppfyllelse. Vi planerar att konstruera en lär-/kunskapsstudio som du tillsammans med din kollega kommer ansvara för, där vi tänker oss ett helhetstänk kring elever i behov av särskilt stöd.

Som rektor blir det din uppgift att leda och utveckla verksamheten till nästa nivå. Med utgångspunkt i koncept och nationella styrdokument, är du pedagogisk ledare för verksamheten. Tillsammans med övrig personal, organiserar du en skola med hög kvalitet. Vår verksamhet är målstyrd vilket kräver att rektor har god förmåga att se helheter och tänka strategiskt tillsammans med personal och elever.

Som specialpedagog i Vuxenteamet kommer du att kartlägga vuxna studerandes behov av extra anpassningar vid studier på kommunal vuxenutbildning eller sfi. I rollen ingår även att arbeta konsultativt mot respektive skola. Detta arbete kan innebära att du startar nätverk för specialpedagoger.
Du kommer aktivt att arbeta med att förena fem förskolor till en gemensam tanke och skapa ett starkt arbetslag som samarbetar mot verksamhetens mål. Det innebär att leda och utveckla den pedagogiska miljön för att skapa likvärdighet för barnen. Du ingår även i avdelningens ledningsgrupp.

 

 
Annons