Arbetsgivare

Arbetsgivare

Ekerö är en växande kommun med 27 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott och vikingastaden Birka-Hovgården.

Vi vill ha engagerade lärare som genom kreativitet och nytänkande kan förverkliga läroplanen. Hos oss får du möjlighet att tillsammans med dina arbetskamrater fortsätta att utvecklas. Vi ger dig utrymme om du har viljan och idéerna.

I Haninge mäter vi hur väl förskolan och skolan lyckas med sitt uppdrag – att stimulera barns utveckling och lärande. Det är viktigt att se hos barn och elever att personalens strävan verkligen fungerar. Om vi inte kan se någon utveckling hos barn och elever behöver vi som arbetar i skolan förbättra verksamheten.

Kunskap, trygghet och handlingskraft är ledstjärnor för förskolan och skolan i Huddinge. Tre ord som förstärker varandra och som anger riktning i arbetet med att ge våra barn och ungdomar mod och kraft att tro på sig själva.

Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt. Håbo vågar – dessutom har vi roligt på jobbet!

För att bli Värmlands bästa kommun inom förskola och skola behöver vi fler bra medarbetare.

Annons

 
Annons