1LN

1LN är Skolportens förstelärarnätverk – och något helt extra för dig som är förstelärare och som söker en skräddarsydd arena där ditt uppdrag står i fokus.

Vi har skapat en lättillgänglig mötesplats för kunskaps- och erfarenhetsutbyte där du kan knyta goda och värdefulla kontakter med andra förstelärare från hela landet. Tillsammans med medlemmarna i förstelärarnätverket, 1LN, kommer du att kunna stämma av idéer och tankar kring din yrkesroll och ditt uppdrag. Du får även kontinuerlig fortbildning med föreläsningar och skräddarsydda fördjupningsseminarier.

Besök 1LN och bli medlem idag!

Sidan publicerades 2016-03-17 13:40 av andreas
Sidan uppdaterades 2017-04-27 21:47 av andreas


Svårt att anmäla dig?

Om du inte kan boka en plats på någon av våra konferenser eller har frågor i övrigt, kontakta oss gärna via e-post: kompetens@skolporten.se så hjälper vi dig. Notera gärna att webbplatsen kräver den senaste versionen av Chrome, Firefox eller Edge för att fungera som den ska.

Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Sommaren är i antågande och just nu är det många som funderar på sin arbetssituation och möjligheten till nya utmaningar. Går du i samma tankar? Vi har samlat ett antal nyheter om lön, karriär och yrkesutveckling i ett särskilt temabrev för dig som funderar över dina karriärmöjligheter.

Till tema: Karriär