1LN

1LN är Skolportens förstelärarnätverk – och något helt extra för dig som är förstelärare och som söker en skräddarsydd arena där ditt uppdrag står i fokus.

Vi har skapat en lättillgänglig mötesplats för kunskaps- och erfarenhetsutbyte där du kan knyta goda och värdefulla kontakter med andra förstelärare från hela landet. Tillsammans med medlemmarna i förstelärarnätverket, 1LN, kommer du att kunna stämma av idéer och tankar kring din yrkesroll och ditt uppdrag. Du får även kontinuerlig fortbildning med föreläsningar och skräddarsydda fördjupningsseminarier.

Besök 1LN och bli medlem idag!

Sidan publicerades 2016-03-17 13:40 av andreas
Sidan uppdaterades 2017-04-27 21:47 av andreas


Svårt att anmäla dig?

Om du inte kan boka en plats på någon av våra konferenser eller har frågor i övrigt, kontakta oss gärna via e-post: kompetens@skolporten.se så hjälper vi dig. Notera gärna att webbplatsen kräver den senaste versionen av Chrome, Firefox eller Edge för att fungera som den ska.

Mest lästa nyheterna just nu

Lärarförbundet: Lönepåslaget drar isär kåren

Lärare på skolor i socioekonomiskt utsatta områden kan få 10 000 kronor extra i lön. Men statsbidraget gäller bara förstelärare och det kritiseras av Lärarförbundet.

Södertäljerektor: Lönetillägget blir en drivkraft

Från första augusti kan lärare på skolor i socioekonomiskt utsatta områden få 10 000 kronor extra i lön. Men statsbidraget gäller bara förstelärare och det kritiseras av Lärarförbundet.

Så ställer sig de skånska kommunerna till skolfotografering

Vi har frågat alla skånska kommuner om hur de ställer sig till den traditionella skolfotograferingen. Lagen om GDPR har gjort många kommuner osäkra på hur de ska göra.

Läs fler nyheter
Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Funderar du på nytt jobb efter sommaren? Missa inte Skolportens fokussida med nyheter om lön och karriär för dig som är lärare och skolledare!

Till Lön och karriär
Hallå där Ann S. Pihlgren...
Vad har lärandeuppdraget inneburit för fritidshemmet?
  Ann S. Pihlgren. Foto: Jimmy Eriksson

Vad har lärandeuppdraget inneburit för fritidshemmet?

Ann S Pihlgren, fil. dr i pedagogik. Du ska föreläsa på Skolportens konferens om fritidshemmet i höst. Vad ska du prata om?

Läs intervjun här!