Hoppa till sidinnehåll

Annonsera och ställ ut

Annonsera och ställ ut hos oss

Nyhetsbrev, hemsida, konferens och magasin – vi når nästan alla inom skolan! Kommunicera med målgruppen för ditt budskap genom någon av våra riktade kanaler.

Vill du nå våra läsare och konferensdeltagare?

Skolporten är en riktad kommunikationskanal för engagerade och intresserade lärare och ledare som vill hålla sig uppdaterade inom sin profession. Varje dag bevakar och publicerar vi en mängd skolnyheter samt aktuell pedagogisk forskning. Genom webbsida, nyhetsbrev, konferenser och magasin kommunicerar vi dagligen med vetgiriga lärare och ledare i hela Sverige.

Skolportens annonskanaler

Läs mer om olika annonsmöjligheter på respektive sida.

Utgivning av magasin och nyhetsbrev VT2024

Skolportens annonspolicy

Frågor om annonser

  • Vi arbetar med direkt annonsering där annonsörer köper annonsplats av oss och vi placerar annonserna i våra kanaler. Vi har därför full kontroll på vilka annonsörer som syns i våra kanaler.
  • Du bokar enklast genom att kontakta Fredrik Sjöman på telefon 076 005 6345 eller mejl skolporten@annonssaljarna.se. Han kan också svara på alla frågor du kan ha om annonser.

  • Om du har bokat en annons ska du skicka materialet till fredrik.sjoman@annonssaljarna.se. Läs mer i den bokningsbekräftelse du fick när du bokade.

  • Ja, det kan du. Läs mer om vårt erbjudande för utställare här.

Dela via: 

Nyhetsbrev