Hoppa till sidinnehåll
Didaktik

Call for paper: Skolportens e-tidskrift för undervisning och lärande

Publicerad:2014-09-11
Moa Duvarci Engman
Skribent:Moa Duvarci Engman

I samarbete med Ifous ger Skolporten verksamma i förskola, grundskola och gymnasiet möjlighet att sprida sina goda erfarenheter och vara med och utveckla skolan. Vi välkomnar nu texter om undervisning och lärande från dig som är verksam inom skola och utbildning!

DidaktikDigitaliseringDistansundervisningFörskolaGrundskola 1-6Grundskola 7-9GymnasieskolaKognition/MinneLärarprofessionenLärarutbildningLäromedelLäxorPedagogiska inriktningarSamarbete och arbetslagSpecialpedagogikUniversitet och högskolaUtvecklingsartikelVuxenutbildningYrkesorganisationer
Forskningsbevakningen presenteras i samarbete med

forskningsinstitutet Ifous

Läs mer
Stockholm

Hem- och konsumentkunskap

Välkommen till Skolportens fortbildning för dig som undervisar i hem- och konsumentkunskap! Under två dagar får du ta del av den senaste forskningen som rör ditt ämne, utvecklas i din yrkesroll och möta kollegor från hela landet. Boka till bästa pris, 4 285 kr ex. moms innan 9 oktober!
Läs mer & boka
Åk 4–9
9–10 nov

Trygga talare i svenska

Kursledare Klara Härgestam ger dig i denna kurs effektiva verktyg och konkreta övningar som stärker elevernas retoriska förmåga och gör dem trygga i sig själva vid muntliga presentationer. Flexibel start, tydligt upplägg, kursintyg och tillgång till kursen i sex månader.
Mer info
Åk 7–Gy
Dela via: 

Relaterade artiklar

Relaterat innehåll

Senaste magasinen

Läs mer

Nyhetsbrev