Forsknings- och utvecklingsbevakningen genom matchmail!

Hej!För att utveckla skola och förskola är det en förutsättning att det sker i ett samspel mellan praktik, beprövad erfarenhet och forskning. Nu erbjuds du en unik bevakningstjänst som på ett lättillgängligt sätt, genom ett så kallat Matchmail, ger dig det senaste inom aktuell skolforskning och utveckling.

För dig som är medlem sedan tidigare vill vi påminna om att du enkelt kan uppdatera din profil genom att klicka på länken nedan:
https://www.skolporten.se/min-profil/

För dig som är ny användare gäller följande:

Du är redan inlagd i matchmailsystemet med en förbestämd bevakningsprofil som bygger på just din titel och skolform. Logga gärna in och ändra din bevakningsprofil så att den överensstämmer med just dina intresseområden. Du ändrar enkelt din profil här: https://www.skolporten.se/min-profil/
Varje fredag skickar Skolporten forskning och utveckling genom matchmail som motsvarar våra medlemmars intressen. Hur många Matchmail och hur ofta du får dem är beroende av hur snäv profil du valt.

Utöver Matchmail får du även Skolportens nyhetsbrev.

Har du frågor om matchmail, kontakta Hedda Lovén: hedda.loven@skolporten.se eller 08 56 22 68 04

Med vänlig hälsning,

Kenth Jagerborn

Sidan publicerades 2012-04-23 13:42 av Hedda Lovén
Sidan uppdaterades 2012-05-02 20:51 av Hedda Lovén


Konferenser
Lediga jobb
Alla lediga jobb
SKOLPORTENS MAGASIN
Tema: Skolans styrning
  Skolporten nr 3/2019 – ute nu

Tema: Skolans styrning

Sveriges rektorer slits mellan budgetkrav och elevers rätt till likvärdig utbildning.

Läs mer
Pedagogiska poddar
Poddar om utbildning och läraryrket

Poddar om utbildning och läraryrket

Det finns en mängd podcasts om undervisning, lärande och lärarprofessionen i sig: här länkar vi till ett urval, välkommen in och börja botanisera!

Läs mer
Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Funderar du på nytt jobb efter sommaren? Missa inte Skolportens fokussida med nyheter om lön och karriär för dig som är lärare och skolledare!

Till Lön och karriär
Mest läst senaste veckan

Den allvarsamma leken

I den reviderade läroplanen för förskolan som träder i kraft i juli i år betonas leken mer än tidigare. På förskolan Labyrinten på Värmdö tas leken på högsta allvar.

Läsa, skriva, räkna-garanti när kommunerna sparar

Från och med i höst garanteras de allra yngsta eleverna att få stöd och hjälp med svenska och matematik. Men garantin träder i kraft i tider när de flesta kommuner gör besparingar i skolan.

Professor: Mobilen kan hjälpa elever med adhd

Många har reagerat starkt på DN artiklar om en högstadieklass i Gränna, som fick mer än 2.000 mobilnotiser under en enda lektion. ”Men det är inte säkert att ett mobilförbud gynnar elever med adhd,” säger Sven Bölte som är professor i barn- och ungdomspsykiatrisk vetenskap.

Aktuella arbetsgivare
Nyhetskategorier
Utmärkelser

De prisas av kommunen för sin pedagogik

Både Årets lärare och Årets arbetslag finns på Hjärupslundsskolan i Staffanstorp.

Sex skolhuvudmän tilldelas kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan 2019 för digital skolutveckling

Sex skolhuvudmän, med olika förutsättningar och storlek, kommunala så väl som fristående, visar nu hur svenska skolor möter utmaningarna med utnyttjande av digitaliseringens möjligheter. För sitt arbete har de nu tilldelats kvalitetsutmärkelsen Guldtrappan 2019.

Lista: Här är alla elever och lärare som fick skolutmärkelser i Södertälje

Hela 19 utmärkelser delades ut till elever och lärare i Södertälje för deras insatser i skolan. Här listar vi alla som fick årets utmärkelser.

Världens bästa lärare finns i Borrby – hyllas i tv: ”Så mycket känslor”

Olof Jönsson är inte vilken lärare som helst. Han är världens bästa. Åtminstone om man ska tro hans elever som nominerat honom till Lilla Aktuellt:s ”Min lärare”. I veckan överraskades han av filmkameror i klassrummet och på fredagsförmiddagen fick han se sig själv på tv.

Pris till Ystads utbildning i marinpedagogik

Med diplom och en oljemålning prisades på fredagen den marinpedagogiska verksamheten på Marietorps naturskola

Läs fler