Hoppa till sidinnehåll

Fortbildning

Skolporten erbjuder forskningsbaserad fortbildning för lärare, ledare och övrig personal i förskola och skola, både på distans och på plats. Vi möter de professionella behov du har genom att anordna konferenser, kurser och föreläsningar som rör din yrkesvardag.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Konferenser

Läs mer
Konferens i Stockholm

Rektor i fokus

Välkommen till Skolportens konferens för dig som är rektor i grundskolan, på gymnasiet eller inom vuxenutbildningen! Under två dagar får du ta del av aktuell forskning och praktiska exempel som kan inspirera och utveckla dig i din yrkesroll. Boka din plats idag för endast 5 795 kr ex. moms!

Läs mer och boka din plats här!

Skolportens konferenser har ett starkt forskningsfokus. De innehåller en bredd av föreläsningar med inbjudna experter, riktade mot just din yrkesroll. Du väljer om du vill delta på plats under en till två dagar, eller via våra webbkonferenser. Där får du ta del av de inspelade föreläsningarna när det passar dig under en treveckorsperiod. Båda alternativen ger möjlighet att nätverka med föreläsare och kollegor från hela Sverige.

Några av våra kommande konferenser

AllaFskÅk F–3Åk 4–6Åk 7–9GyVux

Temaföreläsningar

Läs mer
Tema

Språkutvecklande arbetssätt för vuxna

Skolportens digitala temaföreläsning om språkutvecklande arbetssätt för vuxna. Föreläsningen behandlar även det specifika med att undervisa vuxna, och spelades in på Skolportens konferens om vuxenutbildning hösten 2021, och är av intresse för alla som arbetar med vuxenutbildning.

Läs mer och boka din plats här!
Skolportens teman består av en till två inspelade föreläsningar samt diskussionsmaterial. Här fördjupar du dig inom en specifik fråga som rör din yrkesroll. Föreläsningarna är cirka 60 minuter långa och går att se när det passar dig under fem veckor. Licensen är individuell, kontakta oss för gruppbokning.

Några av våra kommande temaföreläsningar

AllaFskÅk F–3Åk 4–6Åk 7–9GyVux

Digitala kurser

Läs mer
Digital kurs | Maria Axinge

Gymnasiearbetets rapport

Kursledare Maria Axinge ger dig information och råd om hur du kan handleda elever i gymnasiearbetet på studieförberedande program. Flexibel start, tydligt upplägg, kursintyg och tillgång till kursen i sex månader.

Läs mer och ta del av materialet här!

Skolportens digitala kurser passar dig som önskar fördjupning inom ett specifikt ämnesområde på ett interaktivt sätt. Kurserna leds av ämnesexperter och innehåller filmer, texter och övningar där du kan följa din progression. En kurs kan bokas under hela läsåret med flexibelt startdatum. Under sex månader kan du ta del av kursen i din egen takt. Kursintyg ingår!

Dela via: 

Nyhetsbrev