Grupprabatt på höstens webbkonferenser!

I höst har Skolporten ett brett utbud av konferenser på distans. Ta del av den senaste forskningen på din arbetsplats eller hemifrån! 

  546 Dela:

För dig som bokar webbkonferens ihop med dina kollegor har vi just nu extra generösa priser. Missa inte våra två paket med grupprabatt:


Boka 5 platser, betala för 4 – spara 3795 kr!

Boka 20 platser, betala för 15 – spara 18975 kr!


Erbjudandet gäller till och med 30 juni och omfattar alla Skolportens webbkonferenser hösten 2020. Välj och kombinera fritt bland webbkonferenserna.


Villkor - grupprabatt för webbkonferenser

Observera att erbjudandet endast gäller webbkonferenser, med bokningar som görs från och med 2020-06-05.


Anmälan

 • Skicka ett mail till gruppbokning@skolporten.se med uppgifter om de webbkonferenser skolan önskar boka samt antal deltagare.
 • Ange kod GRUPPRABATT i meddelandefältet.

 • Därefter kommer vi att be er specificera följande uppgifter:

 • Namn på deltagare samt vilken konferens respektive deltagare ska gå på
 • Kontaktuppgifter till deltagare: e-post och mobiltelefonnummer
 • Faktureringsuppgifter

 • Fri av- och ombokning

  Det går att avboka/boka om enskilda deltagare utan kostnad fram till 30 dagar innan respektive konferens. Ombokning kan göras till valfri webbkonferens under hösten. Observera att det kan bli olika sista datum för av- och ombokning om ni bokar flera olika konferenser.


  Villkor vid avbokning

  Om ni väljer att avboka ett antal platser, men ej samtliga, avbokas i första hand gratisplatserna. Om ni exempelvis har en bokning på fem personer och avbokar två personer, får ni tillbaka en deltagaravgift. I en bokning på 20 personer kan alltså fem personer avbokas utan att ni erhåller ersättning för deltagaravgift.


  Har du ytterligare frågor?

  Kontakta oss!
  Nina Fahlén
  Åsa Gustafsson

  konferenser