Inlämning av utvecklingsartikel

  • Om din artikel innehåller bilder ska dessa skickas in separat och vara av hög kvalitet. Bilder infogade i word håller för låg kvalitet för att kunna användas i den grafiska formgivningen.
  • Alla författare måste inkomma med ett copyrightbemyndigande innan publicering. Du hittar det i slutet av författaranvisningarna, skriv ut, skriv på och scanna in, filen kan du sedan ladda upp här. Författaranvisningarna finns här.
  • Skolporten gör alltid en kortintervju med författaren som publiceras tillsammans med artikeln. Denna intervju görs per telefon. Är ni flera författare behöver ni utse en person som får representera gruppen. Ange vem som ska intervjuas ovan, samt telefonnummer och epost, så att vi kan kontakta er.
  • När du trycker på "Skicka in" samtycker du till att Skolporten sparar de kontaktuppgifter som uppgivits i detta formulär, för att kunna publicera artikeln och kontakta dig. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sidan publicerades 2019-02-21 10:34 av Hedda Lovén


Konferenser
Lediga jobb
Alla lediga jobb
SKOLPORTENS MAGASIN
Tema: Skolans styrning
  Skolporten nr 3/2019 – ute nu

Tema: Skolans styrning

Sveriges rektorer slits mellan budgetkrav och elevers rätt till likvärdig utbildning.

Prova på-pris: 2 nr/99 kr!
Pedagogiska poddar
Poddar om utbildning och läraryrket

Poddar om utbildning och läraryrket

Det finns en mängd podcasts om undervisning, lärande och lärarprofessionen i sig: här länkar vi till ett urval, välkommen in och börja botanisera!

Läs mer
Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Funderar du på nytt jobb efter sommaren? Missa inte Skolportens fokussida med nyheter om lön och karriär för dig som är lärare och skolledare!

Till Lön och karriär
Mest läst senaste veckan

”Det är dags för en ny omskakning av svenska skolväsendet”

Våra barn är värda bättre än det sätt som svensk skolpolitik förts på. Det är dags för en förändring och en ny omskakning av skolväsendet i Sverige. Men den här gången i en rationell och förnuftig riktning, skriver skolexperten Per Kornhall.

Heta skolutredningar presenteras i höst – se alla här

Stora skolpolitiska frågor som riksdagspartierna strider om är under statlig utredning. Under hösten ska flera av dessa redovisas.

Rektorn sågar svenska skolmodellen: Därför inför vi tre terminer

Under tisdagen startar 150 gymnasieelever i Göteborg sin utbildning – som kommer att bestå av tre terminers undervisning. Det är första försöket någonsin i Sverige.

Aktuella arbetsgivare
Nyhetskategorier