Hoppa till sidinnehåll

Inlämning av utvecklingsartikel

*” anger obligatoriska fält

I vilken serie vill du publicera din artikel?*
Max filstorlek: 128 MB.
Max filstorlek: 128 MB.
Om din artikel innehåller bilder ska dessa skickas in separat och vara av hög kvalitet. Bilder infogade i word håller för låg kvalitet för att kunna användas i den grafiska formgivningen.
Max filstorlek: 128 MB.
Alla författare måste inkomma med ett copyrightbemyndigande innan publicering. Du hittar det i slutet av författaranvisningarna, skriv ut, skriv på och scanna in, filen kan du sedan ladda upp här. Författaranvisningarna finns här.
Skolporten gör alltid en kortintervju med författaren som publiceras tillsammans med artikeln. Denna intervju görs per telefon. Är ni flera författare behöver ni utse en person som får representera gruppen. Ange vem som ska intervjuas ovan, samt telefonnummer och epost, så att vi kan kontakta er.
När du trycker på ”Skicka in” samtycker du till att Skolporten sparar de kontaktuppgifter som uppgivits i detta formulär, för att kunna publicera artikeln och kontakta dig. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela via: 
Stockholm

Specialpedagogik i grundskolan

Välkommen till Skolportens fortbildning för dig som möter elever i behov av stöd i grundskolan. Välj om du vill delta i Stockholm eller digitalt! Ta del av den senaste forskningen om bland annat AI och framtidens digitala skola, neurodiversitet och hur vi implementerar ett specialpedagogiskt förhållningssätt i hela verksamheten.
Läs mer & boka
Åk F–9
7–8 maj

Kommunikation med vårdnadshavare i förskolan

Den här kursen med kursledare Jakob Carlander fokuserar på kommunikation med vårdnadshavare för att skapa relation och bygga förtroende. Du får flera konkreta verktyg att ta till, inte minst när vårdnadshavare är påstridiga eller bär på olika trauman. Flexibel start, kursintyg ingår och tillgång till kursen i sex månader. Pris 749 kr!
Mer info
Fsk

Nyhetsbrev