Hoppa till sidinnehåll

Inlämning av utvecklingsartikel

*” anger obligatoriska fält

I vilken serie vill du publicera din artikel?*
Max filstorlek: 128 MB.
Max filstorlek: 128 MB.
Om din artikel innehåller bilder ska dessa skickas in separat och vara av hög kvalitet. Bilder infogade i word håller för låg kvalitet för att kunna användas i den grafiska formgivningen.
Max filstorlek: 128 MB.
Alla författare måste inkomma med ett copyrightbemyndigande innan publicering. Du hittar det i slutet av författaranvisningarna, skriv ut, skriv på och scanna in, filen kan du sedan ladda upp här. Författaranvisningarna finns här.
Skolporten gör alltid en kortintervju med författaren som publiceras tillsammans med artikeln. Denna intervju görs per telefon. Är ni flera författare behöver ni utse en person som får representera gruppen. Ange vem som ska intervjuas ovan, samt telefonnummer och epost, så att vi kan kontakta er.
När du trycker på ”Skicka in” samtycker du till att Skolporten sparar de kontaktuppgifter som uppgivits i detta formulär, för att kunna publicera artikeln och kontakta dig. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela via: 
Göteborg

Elevhälsa

Välkommen till Skolportens årliga konferens för hela elevhälsoteamet! Ta del av aktuell forskning och få praktiska exempel som berör hela teamet. Delta på plats i Göteborg eller via webbkonferensen. Boka nu till bästa pris, 4 285 kr ex. moms (ord. pris 5 795 kr ex. moms) t.o.m. 31/10!
Läs mer & boka
Åk F–Gy
30 nov – 1 dec

Rättssäker betygssättning

Förbättra din förmåga att sätta likvärdiga och rättssäkra betyg genom en handfast kurs som leds av betygsexperterna Per Måhl och Bo Sundblad. Köp kursen för 749 kr ex. moms och få tillgång till den i 6 månader. Kursintyg ingår!
Mer info
Åk 4–Vux

Nyhetsbrev