Kil – Värmlands bästa skolkommunFör oss är det viktigt att du ser varje elev som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och lära. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att möta upp mot framtida behov. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår och ibland gör vi förändringar för att nå detta tillstånd.

Det är därför vi beslutat oss för att satsa 150 miljoner kronor i en ny skola. Vi kallar den för framtidens skola eftersom vi i vårt förberedelsearbete omvärldsspanat och framtidsspanat för att kunna skapa en skola som ska fungera i kanske 60 år framåt. Nyligen byggde vi också en av Sveriges första lågenergiförskolor, förskolan Skogsgläntan. Besök den gärna när du har vägarna förbi.

Vi tittar också över skolstrukturen i centralorten för att framtidssäkra även den. Vi jobbar på att på fram tänkbara lösningar och kommer under året att bestämma oss för vilka lösningar vi tror är mest framtidssmarta.

Om Kil

Kil ligger i landskapet Värmland. Via tåg, buss eller bil pendlar du till Karlstad på femton minuter och på tre timmar når du Stockholm, Göteborg eller Oslo. Karlstads Airport, 8 km nära, ger dig goda möjligheter att nå Europa och övriga världen.

I Kil är det nära till det mesta du behöver i form av service, vänner, kommunikationer och fritidsaktiviteter. Den här närheten skapar en känsla av gemenskap som levs ut i många engagerade föreningar på orten. Här finns bland annat golfbana, slalombacke, idrottsplats, ishall, tennishall, ridklubb, sporthall och fotbollsplaner.

Inom kommunen finns en mängd vattendrag, sjöar och tjärnar och i vår natur kan du vandra, fiska, plocka bär och svamp. Med lite tur kan du få se vilda djur som bäver, rådjur, älg och räv. Många konstnärer och hantverkare har bosatt sig i Kils kommun, inspirerade av naturen.

Tillsammans ger dig det här en mängd möjligheter till rekreation. Kil har också ett erkänt bra, billigt och varierat boende.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.kil.se

Välkommen till oss!

 

Sidan publicerades 2012-03-26 13:55 av Hedda Lovén
Sidan uppdaterades 2014-05-07 10:15 av Hedda Lovén


Relaterat

Söderhamns kommun

Hos Söderhamns kommun får du möjlighet att ta större ansvar, våga prova nya idéer och utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får stöd för att genomföra ett coachande ledarskap och arbeta värdebaserat med fokus på söderhamnarnas bästa.

Ekerö kommun

Ekerö är en växande kommun med 27 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott och vikingastaden Birka-Hovgården.

Nässjö kommun – Kunskap för livet

Ökat lärande, likvärdighet och mötesplatser – tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor och förskolor. Vill du vara med och ge våra barn och elever verktygen att söka kunskap för livet? Välkommen till oss.

Vellinge kommun

”Bästa möjliga livskvalitet för dig” är Vellinge kommuns vision för sina medborgare. För barn och unga innebär det att vi ska erbjuda dem en skola i toppklass. I ”Årets skolkommun 2012” och nästa bäst 2013 arbetar de skickligaste lärarna och vi bedriver ett intensivt skolutvecklande arbete.

Jobba hos oss i Håbo kommun!

Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt. Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet!

Nacka kommun

Välkommen till Nacka kommunala skolor där vi vågar göra! Vi är en av de främsta skolkommunerna som når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Hos oss får du utvecklas och har möjlighet till kompetensutbyte med våra 2600 andra medarbetare inom förskola och skola.

Kil – Värmlands bästa skolkommun

För att bli Värmlands bästa kommun inom förskola och skola behöver vi fler bra medarbetare.

Stockholms stad

Som skolledare i Stockholms stads skolor kan du se fram emot utvecklande utmaningar i en stor och resursstark organisation. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete och ger dig det stöd du behöver i rollen som ledare.

Lärande i Sverige AB

Lärande i Sverige AB är ett av Sveriges snabbast växande utbildningsföretag. Vi driver Realgymnasiet och Erlaskolan (åk F-9) på ett stort antal orter över hela Sverige. Nya skolor kommer att startas framöver och vi söker därför ständigt nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Haninge kommun – Vi vågar vara vägledande!

I Haninge mäter vi hur väl förskolan och skolan lyckas med sitt uppdrag – att stimulera barns utveckling och lärande. Det är viktigt att se hos barn och elever att personalens strävan verkligen fungerar. Om vi inte kan se någon utveckling hos barn och elever behöver vi som arbetar i skolan förbättra verksamheten.

Aktuella arbetsgivare
Boka platsannons
Ska du rekrytera?

Ska du rekrytera?

Nu kan du enkelt beställa marknadsföring av din platsannons på Skolporten.se - vi publicerar inom 48 timmar.

Boka platsannons