Lärande i Sverige ABLärande som arbetsplats
Lärande i Sverige AB är ett av Sveriges snabbast växande utbildningsföretag. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping men verksamheten – både gymnasie- och grundskoleverksamhet – bedrivs på ett stort antal orter över hela Sverige. Nya skolor kommer att startas framöver och vi söker därför ständigt nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Erlaskolan
Erlaskolan är en grundskola med årskurserna F-9. Den första Erlaskolan startade i Norrköping hösten 2011. Vi har tillstånd att starta skolor på ytterligare ett stort antal orter och kommer att behöva många nya medarbetare. Läs mer på erlaskolan.se.

Realgymnasiet
Verksamheten startade 2003 i Norrköping. Idag har vi ett stort antal Realgymnasier från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Läs mer på realgymnasiet.se

I samverkan med omvärlden
För oss är det viktigt att våra medarbetare delar vår syn på utbildning och kunskap. Våra kärnvärden – trygghet, utveckling, team och framgång- är inte bara ord. De genomsyrar hela verksamheten. En viktig grund för våra utbildningar är att vi lever och verkar mitt i verkligheten. Vår verksamhet bygger på nära samverkan med omvärlden utanför skolan.

Jobbar i team
Här jobbar vi så långt det går i team och strävar efter att sätta lärprocessen och kunskapsinhämtningen i ett större perspektiv. På Realgymnasiet arbetar vi ämnesintegrerat med problembaserat lärande som verktyg. På Erlaskolan arbetar vi utifrån en helhetssyn och med ett tematiskt arbetssätt.

Stora utvecklingsmöjligheter
Vi är ett företag i ständig utveckling. Vi bygger och formar vår verksamhet tillsammans. Det innebär att vi lyssnar på varandra, tar vara på goda idéer och bedriver utveckling i vardagen med sikte på effektiva metoder. Vi är en mål- och värdestyrd organisation där det personliga engagemanget är nyckeln till våra elevers utveckling.

 

erlaskolan_logo_220

 

 

real-logga-150px

Läs mer om Lärande i Sverige och våra lediga tjänster.

 

Sidan publicerades 2012-03-01 11:40 av Hedda Lovén
Sidan uppdaterades 2016-08-25 14:44 av Hedda Lovén


Relaterat

Söderhamns kommun

Hos Söderhamns kommun får du möjlighet att ta större ansvar, våga prova nya idéer och utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får stöd för att genomföra ett coachande ledarskap och arbeta värdebaserat med fokus på söderhamnarnas bästa.

Ekerö kommun

Ekerö är en växande kommun med 27 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott och vikingastaden Birka-Hovgården.

Nässjö kommun – Kunskap för livet

Ökat lärande, likvärdighet och mötesplatser – tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor och förskolor. Vill du vara med och ge våra barn och elever verktygen att söka kunskap för livet? Välkommen till oss.

Vellinge kommun

”Bästa möjliga livskvalitet för dig” är Vellinge kommuns vision för sina medborgare. För barn och unga innebär det att vi ska erbjuda dem en skola i toppklass. I ”Årets skolkommun 2012” och nästa bäst 2013 arbetar de skickligaste lärarna och vi bedriver ett intensivt skolutvecklande arbete.

Jobba hos oss i Håbo kommun!

Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt. Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet!

Nacka kommun

Välkommen till Nacka kommunala skolor där vi vågar göra! Vi är en av de främsta skolkommunerna som når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Hos oss får du utvecklas och har möjlighet till kompetensutbyte med våra 2600 andra medarbetare inom förskola och skola.

Stockholms stad

Som skolledare i Stockholms stads skolor kan du se fram emot utvecklande utmaningar i en stor och resursstark organisation. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete och ger dig det stöd du behöver i rollen som ledare.

Lärande i Sverige AB

Lärande i Sverige AB är ett av Sveriges snabbast växande utbildningsföretag. Vi driver Realgymnasiet och Erlaskolan (åk F-9) på ett stort antal orter över hela Sverige. Nya skolor kommer att startas framöver och vi söker därför ständigt nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Haninge kommun – Vi vågar vara vägledande!

I Haninge mäter vi hur väl förskolan och skolan lyckas med sitt uppdrag – att stimulera barns utveckling och lärande. Det är viktigt att se hos barn och elever att personalens strävan verkligen fungerar. Om vi inte kan se någon utveckling hos barn och elever behöver vi som arbetar i skolan förbättra verksamheten.

Aktuella arbetsgivare
Boka platsannons
Ska du rekrytera?

Ska du rekrytera?

Nu kan du enkelt beställa marknadsföring av din platsannons på Skolporten.se - vi publicerar inom 48 timmar.

Boka platsannons