Nässjö kommun – Kunskap för livetÖkat lärande, likvärdighet och mötesplatser – tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor och förskolor.

  • Ökat lärande för barn och elever genom utveckling av pedagogiken.
  • Likvärdighet – vi fördelar resurserna efter barnens och elevernas behov.
  • Mötesplatser för att utveckla vår förmåga att förstå och leva oss in i andras villkor och värderingar.

Nässjö kommun är den medelstora kommunen med 30 000 invånare på det Småländska höglandet.

Här ska varje barn få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. För att förverkliga detta har fullmäktige tagit ett strategiskt och långsiktigt beslut om att utveckla det pedagogiska arbetet, bygga nya förskolor och skolor samt fördela resurserna efter behov.

Vi satsar på karriärlärare, på läs- och matematiklyftet, NT-utvecklare och mycket mer. Dessutom har vi ett nära samarbete med ett antal lärosäten för att vidareutveckla och förankra en vetenskaplig grund för vårt arbete.

Vill du vara med och ge våra barn och elever verktygen de behöver för att söka kunskap för livet? Välkommen till oss i Nässjö kommun.

Har du frågor om att jobba i Nässjö kommun?
Ring vår personalutvecklare Magnus Rehn, telefon: 0380-51 83 28.

Kort fakta om Nässjö kommun

  • Antal anställda: ca 2 500
  • Förskolor i kommunal regi: 35
  • Fristående förskolor: 5
  • Fritidshem: 17
  • Grundskolor: 17
  • Gymnasieskola:1

Läs mer:

Nässjö kommun, barn- och utbildning

Lediga jobb i Nässjö kommun

 

 

 

Youtube

Sidan publicerades 2015-03-17 14:07 av Hedda Lovén


Relaterat

Söderhamns kommun

Hos Söderhamns kommun får du möjlighet att ta större ansvar, våga prova nya idéer och utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får stöd för att genomföra ett coachande ledarskap och arbeta värdebaserat med fokus på söderhamnarnas bästa.

Ekerö kommun

Ekerö är en växande kommun med 27 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott och vikingastaden Birka-Hovgården.

Nässjö kommun – Kunskap för livet

Ökat lärande, likvärdighet och mötesplatser – tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor och förskolor. Vill du vara med och ge våra barn och elever verktygen att söka kunskap för livet? Välkommen till oss.

Vellinge kommun

”Bästa möjliga livskvalitet för dig” är Vellinge kommuns vision för sina medborgare. För barn och unga innebär det att vi ska erbjuda dem en skola i toppklass. I ”Årets skolkommun 2012” och nästa bäst 2013 arbetar de skickligaste lärarna och vi bedriver ett intensivt skolutvecklande arbete.

Jobba hos oss i Håbo kommun!

Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt. Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet!

Nacka kommun

Välkommen till Nacka kommunala skolor där vi vågar göra! Vi är en av de främsta skolkommunerna som når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Hos oss får du utvecklas och har möjlighet till kompetensutbyte med våra 2600 andra medarbetare inom förskola och skola.

Stockholms stad

Som skolledare i Stockholms stads skolor kan du se fram emot utvecklande utmaningar i en stor och resursstark organisation. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete och ger dig det stöd du behöver i rollen som ledare.

Lärande i Sverige AB

Lärande i Sverige AB är ett av Sveriges snabbast växande utbildningsföretag. Vi driver Realgymnasiet och Erlaskolan (åk F-9) på ett stort antal orter över hela Sverige. Nya skolor kommer att startas framöver och vi söker därför ständigt nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Haninge kommun – Vi vågar vara vägledande!

I Haninge mäter vi hur väl förskolan och skolan lyckas med sitt uppdrag – att stimulera barns utveckling och lärande. Det är viktigt att se hos barn och elever att personalens strävan verkligen fungerar. Om vi inte kan se någon utveckling hos barn och elever behöver vi som arbetar i skolan förbättra verksamheten.

Aktuella arbetsgivare
Boka platsannons
Ska du rekrytera?

Ska du rekrytera?

Nu kan du enkelt beställa marknadsföring av din platsannons på Skolporten.se - vi publicerar inom 48 timmar.

Boka platsannons