Svårt att anmäla dig?

Om du inte kan boka en plats på någon av våra konferenser eller har frågor i övrigt, kontakta oss gärna via e-post: kompetens@skolporten.se så hjälper vi dig. Notera gärna att webbplatsen kräver den senaste versionen av Chrome, Firefox eller Edge för att fungera som den ska.

SKOLPORTENS MAGASIN
Tema: Undervisning i förskolan
  Nytt nr av Skolportens magasin ute 7 februari

Tema: Undervisning i förskolan

I den kommande läroplanen för förskolan betonas undervisningen. Men hur ska den se ut för de allra minsta? Missa inte kampanjpriset – 2 nr för 99 kr! (endast för nya prenumeranter)

Läs mer och blir prenumerant
Mest lästa nyheterna

”Utan goda mattekunskaper blir det inget nytt Spotify”

Svenska elevers matematikkunskaper försämras. För att höja resultaten krävs både hårt arbete och duktiga mattelärare som kan skapa intresse och engagemang, skriver Ulrika Lindstrand, ordförande för Sveriges Ingenjörer och Johan Trouvé, vd för Västsvenska Handelskammaren, på Matematikens dag.

Läraren: Ställ frågor till dina läromedel

Den svenska modellen där lärare ansvarar för läromedelsinköp är ovanlig. Historieläraren Lina Lindström och hennes kollegor lade en hel termin på att hitta rätt bok.

Vinstförslag från Lärarförbundet nobbas

Ändra skolpengen i stället för att lagreglera om vinster. Så vill Lärarförbundet mäkla fred i den politiskt infekterade friskolevinstfrågan. Men partierna nappar inte på idén.

Fridolin sviker funktionsnedsatta elever

Gustav Fridolin verkar inte ha förstått allvaret i att ha en skola som lämnar funktionshindrade elever och studenter utan rätt stöd och hjälp, skriver Liberalerna som är oroade över hur läget för funktionshindrade i skolan beskrivs av Myndigheten för Delaktighet.

Läs fler nyheter