Svårt att anmäla dig?

Om du inte kan boka en plats på någon av våra konferenser eller har frågor i övrigt, kontakta oss gärna via e-post: kompetens@skolporten.se så hjälper vi dig. Notera gärna att webbplatsen kräver den senaste versionen av Chrome, Firefox eller Edge för att fungera som den ska.

SKOLPORTENS MAGASIN
Tema: Undervisning i förskolan
  Nytt nr av Skolportens magasin ute 7 februari

Tema: Undervisning i förskolan

I den kommande läroplanen för förskolan betonas undervisningen. Men hur ska den se ut för de allra minsta? Missa inte kampanjpriset – 2 nr för 99 kr! (endast för nya prenumeranter)

Läs mer och blir prenumerant
Mest lästa nyheterna

Skolan för dem som inte får gå i skolan

På Skolakuten i Stockholm placeras elever som stängts av på grund av disciplinproblem.

5 sätt att hantera en hotfull situation i skolan

Våldet i skolan ökar och många lärare har blivit utsatta under det senaste året. Alexander Tilly, leg psykolog och specialiserad på frågor om hot och våld, delar med sig av sina bästa tips för hur man som lärare kan agera i hotfulla situationer.

Jytte Lindborg ny chef för Lunds grundskolor och förskolor

En dryg månad har nu gått sedan Lunds kommuns största förvaltning med nästan 4000 medarbetare bildades. Jytte Lindborg är skoldirektör för nybildade barn- och skolförvaltningen.  ”Det är ett spännande, aktningsvärt och viktigt uppdrag att verka som skoldirektör i Lund, kunskapens stad nummer ett och att dessutom få bygga upp en ny organisation”, säger hon.

These are the 10 best teachers in the world

What makes a great teacher? A mastery of their subject? A passion for learning? A drive to make the world a better place? All of these qualities can be found in abundance among the 10 teachers from around the world shortlisted for the 2018 Global Teacher Prize.

Läs fler nyheter