Svårt att anmäla dig?

Om du inte kan boka en plats på någon av våra konferenser eller har frågor i övrigt, kontakta oss gärna via e-post: kompetens@skolporten.se så hjälper vi dig. Notera gärna att webbplatsen kräver den senaste versionen av Chrome, Firefox eller Edge för att fungera som den ska.

Mest lästa nyheterna just nu

”Med skolans styrning är det omöjligt att leva upp till lagen

Helt rätt av LR-skyddsombuden att anmäla flera kommuner till Arbetsmiljöverket och Skolinspektionen. Det skriver representanter för Tankesmedjan Balans, Skolledarupproret och Elevens rätt i en debattartikel.

Martin Åsman blir ny utbildningschef

Martin Åsman blir ny utbildningschef i Sölvesborg. Han ersätter tidigare förvaltningschef Martin Eksath.

Skolelever lär sig mer om nätvett

Många barn chattar i sociala medier och via spel på nätet. Men ibland går det överstyr och leder till konflikter. Nu har grundskoleklasser i Örebro län fått boken ”Värsta bästa nätet” som ska vara en hjälp när man diskuterar hur man beter sig på nätet.

Läs fler nyheter
Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Sommaren är i antågande och just nu är det många som funderar på sin arbetssituation och möjligheten till nya utmaningar. Går du i samma tankar? Vi har samlat ett antal nyheter om lön, karriär och yrkesutveckling i ett särskilt temabrev för dig som funderar över dina karriärmöjligheter.

Till tema: Karriär