Svårt att anmäla dig?

Om du inte kan boka en plats på någon av våra konferenser eller har frågor i övrigt, kontakta oss gärna via e-post: kompetens@skolporten.se så hjälper vi dig. Notera gärna att webbplatsen kräver den senaste versionen av Chrome, Firefox eller Edge för att fungera som den ska.

Mest lästa nyheterna just nu

Lärarförbundet: Lönepåslaget drar isär kåren

Lärare på skolor i socioekonomiskt utsatta områden kan få 10 000 kronor extra i lön. Men statsbidraget gäller bara förstelärare och det kritiseras av Lärarförbundet.

Södertäljerektor: Lönetillägget blir en drivkraft

Från första augusti kan lärare på skolor i socioekonomiskt utsatta områden få 10 000 kronor extra i lön. Men statsbidraget gäller bara förstelärare och det kritiseras av Lärarförbundet.

Så ställer sig de skånska kommunerna till skolfotografering

Vi har frågat alla skånska kommuner om hur de ställer sig till den traditionella skolfotograferingen. Lagen om GDPR har gjort många kommuner osäkra på hur de ska göra.

Läs fler nyheter
Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Funderar du på nytt jobb efter sommaren? Missa inte Skolportens fokussida med nyheter om lön och karriär för dig som är lärare och skolledare!

Till Lön och karriär
Hallå där Ann S. Pihlgren...
Vad har lärandeuppdraget inneburit för fritidshemmet?
  Ann S. Pihlgren. Foto: Jimmy Eriksson

Vad har lärandeuppdraget inneburit för fritidshemmet?

Ann S Pihlgren, fil. dr i pedagogik. Du ska föreläsa på Skolportens konferens om fritidshemmet i höst. Vad ska du prata om?

Läs intervjun här!