Svårt att anmäla dig?

Om du inte kan boka en plats på någon av våra konferenser eller har frågor i övrigt, kontakta oss gärna via e-post: kompetens@skolporten.se så hjälper vi dig. Notera gärna att webbplatsen kräver den senaste versionen av Chrome, Firefox eller Edge för att fungera som den ska.

Mest lästa nyheterna just nu

Expertens råd: Så blir din skola bättre på att möta elever med NPF

Många skolor kämpar hårt för att bli bättre på att inkludera alla elever.  Men vad bör en skola göra för att bli bra på att möta elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar?  Linda Petersson, rådgivare på SPSM och specialiserad på NPF, ger sina bästa råd.

Lärare protesterar mot nedskärningar – klär sig i rött

Genom att klä sig i rött vill lärarna i Hässleholm protestera mot nedskärningarna i skolan. ”Känslan av att komma in i ett lärarrum där alla är rödklädda är ganska mäktig,” säger läraren Henrik Hedman som är en av initiativtagarna.

”Snart har Malmö kanske ingen judisk befolkning kvar. Program mot antisemitism behövs i skolorna.”

Det skriver de lokala företagarna Dan Olofsson och Lennart Blecher.

Läs fler nyheter
Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Sommaren är i antågande och just nu är det många som funderar på sin arbetssituation och möjligheten till nya utmaningar. Går du i samma tankar? Vi har samlat ett antal nyheter om lön, karriär och yrkesutveckling i ett särskilt temabrev för dig som funderar över dina karriärmöjligheter.

Till tema: Karriär