Svårt att anmäla dig?

Om du inte kan boka en plats på någon av våra konferenser eller har frågor i övrigt, kontakta oss gärna via e-post: kompetens@skolporten.se så hjälper vi dig. Notera gärna att webbplatsen kräver den senaste versionen av Chrome, Firefox eller Edge för att fungera som den ska.

Konferenser
Hallå där, Cecilia Caiman...
”Räds inte de stora miljöfrågorna”
  Cecilia Caiman.

”Räds inte de stora miljöfrågorna”

Räds inte de stora miljöfrågorna i förskolans NO-undervisning. Det säger Cecilia Caiman, som ska föreläsa på Skolportens konferens om naturvetenskap i förskolan. Vad menar du egentligen?

Läs intervjun här!
Träffa föreläsarna

Förortsslang som språklig resurs

Hallå där, Rickard Jonsson, professor i barn- och ungdomsvetenskap och författare till böckerna ”Blatte betyder kompis” och ”Värst i klassen”. Du ska föreläsa om förortsslang på Skolportens konferens om svenska som andraspråk. Vad behöver skolan veta om förortsvenska?

Självregleringsförmågans betydelse för lärande

Hallå där, Karin Brocki, professor och universitetslektor i psykologi. Du ska föreläsa på Skolportens konferens Gymnasieelever i behov av särskilt stöd.

Att skapa förståelse via detaljer

Hallå där, Marie-Louise Franke, autismpedagog och handledare. Du ska föreläsa på Skolportens konferens om grund- och gymnasiesärskolan.

Rektors ansvar i mänskliga möten

Hej Ingrid Engdahl, docent i barn- och ungdomsvetenskap vid Stockholms universitet, som ska föreläsa på Skolportens konferens om rektor i förskolan. 

Skolportens magasin
Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Funderar du på nytt jobb? Missa inte Skolportens fokussida med nyheter om lön och karriär för dig som är lärare och skolledare!

Till Lön och karriär