Hoppa till sidinnehåll

Konferenser inom kategori "Specialpedagogik"

Skolportens konferenser har ett starkt forskningsfokus. De innehåller en bredd av föreläsningar med inbjudna experter, riktade mot just din yrkesroll. Du väljer om du vill delta på plats under en till två dagar, eller via våra webbkonferenser. Där får du ta del av de inspelade föreläsningarna när det passar dig under en treveckorsperiod. Båda alternativen ger möjlighet att nätverka med föreläsare och kollegor från hela Sverige.

Välj typ av innehåll inom kategori "Specialpedagogik":

Visa alla Konferenser
Fortbildnings­kategorier

Specialpedagogik i grundskolan

15 maj – 5 jun
Välkommen till Skolportens fortbildning för dig som möter elever i behov av stöd i grundskolan. Välj om du vill delta i Stockholm eller digitalt! Ta del av den senaste forskningen om bland annat AI och framtidens digitala skola, neurodiversitet och hur vi implementerar ett specialpedagogiskt förhållningssätt i hela verksamheten.
Fortbildnings­kategorier

Elevhälsa

21 nov – 12 dec
Välkommen till Skolportens fortbildning för dig som arbetar inom elevhälsan! Ta del av aktuell forskning och få praktiska verktyg om bland annat förändringar i uppdraget, ungdomars oro inför framtiden och ett djuplodande integrationsarbete. Föreläsare är till exempel Siri Helle, Sven Bölte och Charbel Gabro. Välj om du vill delta i Stockholm eller digitalt!
Fortbildnings­kategorier

Elevhälsa

13–14 nov
Välkommen till Skolportens fortbildning för dig som arbetar inom elevhälsan! Ta del av aktuell forskning och få praktiska verktyg om bland annat förändringar i uppdraget, ungdomars oro inför framtiden och ett djuplodande integrationsarbete. Föreläsare är till exempel Siri Helle, Sven Bölte och Charbel Gabro. Välj om du vill delta i Stockholm, 13–14 november eller digitalt, 21 november–12 december!
Fortbildnings­kategorier

Specialpedagogik i förskolan

4 dec 2024 – 8 jan 2025
Välkommen till Skolportens konferens för dig som möter barn i behov av stöd i förskolan. Välj om du vill delta i Stockholm eller digitalt! Ta del av aktuell forskning och få praktiska verktyg om bland annat flickor med autism och adhd, när leken inte fungerar, hur vi främjar psykisk hälsa och arbetar med explosiva barn.
Fortbildnings­kategorier

Specialpedagogik i förskolan

26–27 nov
Välkommen till Skolportens konferens för dig som möter barn i behov av stöd i förskolan. Ta del av aktuell forskning och få praktiska verktyg om bland annat flickor med autism och adhd, när leken inte fungerar, hur vi främjar psykisk hälsa och arbetar med explosiva barn. Delta på plats i Stockholm 26–27 november 2024 eller via webbkonferensen 4 december 2024–8 januari 2025!