Hoppa till sidinnehåll

Nyheter

Nyheter

Vi har en omfattande nyhetsbevakning. Varje dag går vi igenom ett hundratal svenska och internationella källor och väljer ut det som är relevant för de verksamma i förskola och skola.

Konferenser

Läs mer

Skolportens konferenser har ett starkt forskningsfokus. De innehåller en bredd av föreläsningar med inbjudna experter, riktade mot just din yrkesroll. Du väljer om du vill delta på plats under en till två dagar, eller via våra webbkonferenser. Där får du ta del av de inspelade föreläsningarna när det passar dig under en treveckorsperiod. Båda alternativen ger möjlighet att nätverka med föreläsare och kollegor från hela Sverige.

Några av våra kommande konferenser

AllaFskÅk F–3Åk 4–6Åk 7–9GyVux

Fokus på debatt

Besök fokussidan där vi samlar de senaste opinions- och debattexterna.

Skolportens magasin

Skolporten är ett populärvetenskapligt forskningsmagasin med fokus på förskola och skola.

Skolportens magasin

Läs mer

Föreläsare på konferens

Läs Skolportens intervju med Christer Fuglesang, professor vid Kungliga Tekniska Högskolan. Han ska föreläsa på Skolportens konferens Fysik och kommer att tala om raketfysik och rymdmiljö.

Skolporten jobb

Se alla jobb

Nästa steg i din karriär!

Här hittar du din nya utmaning
Hitta ditt drömjobb idag

 Kunskap om våld avgörande för rätt bemötande

Igår 14:07
För att stärka yrkesverksammas kunskaper om mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer lämnar Jämställdhetsmyndigheten flera förslag på åtgärder Bland annat bör kunskaper om mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer inkluderas i grundutbildningar inom gymnasieskolan och Komvux, med särskilt fokus på vård och omsorg. (pdf)

Nyhetsbrev

Dela via: