Hoppa till sidinnehåll
Förskola

Veckobrevet 21 april: Förskollärare oroliga för coronasmitta

Publicerad:2020-04-21
Uppdaterad:2023-08-31
Ebba Reinolf
Skribent:Ebba Reinolf

Hur kommer vi tillrätta med likvärdigheten i skolan? Utbildningsminister Anna Ekström (S) och rektor Heléne Hodges träffades för att diskuterar frågan. Läs om deras möte i veckans nyhetsbrev.

Missa inte Skolportens intervju med forskaren Karin Bertill vars avhandling nyligen utsågs till lärarpanelens favorit. Hon har undersökt vad det är som bidrar till positiva skolprestationer i ämnet idrott och hälsa hos elever med funktionsnedsättning.

Läs hela veckobrevet här


Vi har fler kostnadsfria nyhetsbrev!

Att prenumerera på något av Skolportens nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad kring nyheter, forskning och skolutveckling. Som prenumerant får du även våra temabrev. Självklart är det kostnadsfritt.

Bli prenumerant här!

 

Stockholm

Biologi

Välkommen till Skolportens fortbildning för dig som undervisar i biologi eller naturkunskap på högstadiet och gymnasiet! Programmet ger både biologididaktik och ämnesfördjupning, bland annat inom källkritik, AI och genteknik. Föreläsare är till exempel Emma Frans, Sebastian Kirppu och Eva Bida.
Läs mer & boka
Åk 7–Vux
19–20 sep

Kommunikation med vårdnadshavare i förskolan

Den här kursen med kursledare Jakob Carlander fokuserar på kommunikation med vårdnadshavare för att skapa relation och bygga förtroende. Du får flera konkreta verktyg att ta till, inte minst när vårdnadshavare är påstridiga eller bär på olika trauman. Flexibel start, kursintyg ingår och tillgång till kursen i sex månader. Pris 749 kr!
Mer info
Fsk
Dela via: 

Relaterade artiklar

Relaterat innehåll

Senaste magasinen

Läs mer

Nyhetsbrev