Registrering för digital läsning

Välkommen att ange din epostadress för att aktivera en digital prenumeration på forskningsmagasinet Skolporten!

Detta formulär är till för dig som har en arbetsgivare som erbjuder digital läsning inom ramen för din anställning. Fyll i din epostadress nedan, så får du en bekräftelse när prenumerationen är aktiverad och du kan börja läsa både via Skolportens app (ladda ner i App Store eller Google play, appen heter ”Skolportens magasin”) eller direkt på din dator. 

 

  • Observera att du måste ange den e-postadress din arbetsgivare tillhandahåller, då tjänsten erbjuds inom ramen för din anställning.
  • När du trycker på "Skicka in" samtycker du till att Skolporten sparar de kontaktuppgifter som uppgivits i detta formulär, för att kunna ge dig access till vårt digitala magasin. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

 

 

Sidan publicerades 2019-05-17 15:50 av Hedda Lovén


Konferenser
Lediga jobb
Alla lediga jobb
SKOLPORTENS MAGASIN
Tema: Skolans styrning
  Skolporten nr 3/2019 – ute nu

Tema: Skolans styrning

Sveriges rektorer slits mellan budgetkrav och elevers rätt till likvärdig utbildning.

Prova på-pris: 2 nr/99 kr!
Pedagogiska poddar
Poddar om utbildning och läraryrket

Poddar om utbildning och läraryrket

Det finns en mängd podcasts om undervisning, lärande och lärarprofessionen i sig: här länkar vi till ett urval, välkommen in och börja botanisera!

Läs mer
Fördjupning
Dags att växa?

Dags att växa?

Funderar du på nytt jobb efter sommaren? Missa inte Skolportens fokussida med nyheter om lön och karriär för dig som är lärare och skolledare!

Till Lön och karriär
Mest läst senaste veckan

Heta skolutredningar presenteras i höst – se alla här

Stora skolpolitiska frågor som riksdagspartierna strider om är under statlig utredning. Under hösten ska flera av dessa redovisas.

”Det är dags för en ny omskakning av svenska skolväsendet”

Våra barn är värda bättre än det sätt som svensk skolpolitik förts på. Det är dags för en förändring och en ny omskakning av skolväsendet i Sverige. Men den här gången i en rationell och förnuftig riktning, skriver skolexperten Per Kornhall.

Rektorn sågar svenska skolmodellen: Därför inför vi tre terminer

Under tisdagen startar 150 gymnasieelever i Göteborg sin utbildning – som kommer att bestå av tre terminers undervisning. Det är första försöket någonsin i Sverige.

Aktuella arbetsgivare
Nyhetskategorier