Dela:

Temabrev

Prenumerera

Att prenumerera på någon av Skolportens nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad kring nyheter, forskning och skolutveckling. Som prenumerant får du även våra temabrev. Självklart är det kostnadsfritt.

Bli prenumerant här

Skolportens temabrev skickas till hela vårt adressregister (cirka 150 000 mottagare) då dessa har ett övergripande innehåll som berör samtliga verksamma i förskola, grundskola och gymnasium. Vi gör två typer av temabrev: vi sammanfattar viktiga nyhetshändelser som rör skolan och dess utveckling på års- eller terminsbasis, och vi ger en gång per termin ut ett mer ämnesinriktat nyhetsbrev. Nedan hittar du några av våra senaste temabrev. Om du vill annonsera i dessa brev kan du ta del av vår utgivningsplan och läsa mer om annonsering i våra kanaler här.

Sidan publicerades 2016-05-10 21:39 av Ebba Reinolf
Sidan uppdaterades 2020-10-08 09:34 av Ebba Reinolf


Skolportens nyhetsbrev

Vi ger ut kostnadsfria nyhetsbrev dagligen, veckovis och månadsvis. Breven sammanfattar nyheter och forskning inom olika områden. Information om de olika nyhetsbreven kommer fram när du skriver in en e-postadress och finns också längst ner på den här sidan.