Utställarplats på våra konferenser

2015-01-13 11:12 Dela:

Skolporten är en av de största och mest välrenommerade arrangörerna av konferenser och fortbildning för lärare och ledare i skola och förskola.

Skolportens presenterar aktuell forskning och goda praktikexempel för Sveriges lärare och skolledare. Vårt mål är att erbjuda deltagarna fördjupade och inspirerande föreläsningar, som skapar förbättrade resultat i skola och förskola.

Skolportens styrka är vårt gedigna nätverk av forskare och föreläsare, i kombination med lång erfarenhet av att organisera och marknads föra konferenser för skolans värld.

 

Fysiska och digitala evenemang

Våra konferenser äger rum i fräscha lokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö, med bra ytor för utställare i anslutning till föreläsningssalen.

Från hösten 2020 erbjuds alla evenemang även som digitalt alternativ, i form av inspelade föreläsningar (några konferenser är endast digitala). Deltagarna tar del av innehållet när de önskar under ca 14 dagar. Den digitala miljön är ett välorganiserat konferensforum där deltagarna kan välja fritt bland materialet samt interagera med föreläsare, utställare och varandra under hela konferensperioden.

 

Utställning

I utställarsektionen visar Skolportens partners upp sina produkter, vilket brukar vara ett uppskattat inslag. Nu kan ni som utställare välja olika nivåer av engagemang på fysiska konferenser: Grundpaket, Pluspaket och Huvudpartner. Webbkonferenser har endast en nivå. Läs mer om paketen och villkor för utställarplatser i produktbladet.

Antalet utställarplatser är begränsat. Kombinera gärna er utställarplats med marknadsföring på Skolporten.se, i vårt tryckta forskningsmagasin Skolporten eller i något av våra nyhetsbrev för att maximera er synlighet!

Vi bistår gärna med bilder på de fysiska och digitala utställarplatserna.

 

Kontakt och bokning

För mer information och för att boka ditt utställarpaket, vänligen kontakta:

Åsa Gustafsson
0703- 84 44 25